19.8 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocal1.066.000 lei pentru reparații capitale la bazinul de înot a Școlii Gimnaziale...

1.066.000 lei pentru reparații capitale la bazinul de înot a Școlii Gimnaziale Nr. 3. Lungu: Bazinul va fi redeschis la data de 1 decembrie 2022

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că bazinul de înot de la Școala Gimnazială Nr. 3 va fi redeschis la data de 1 decembrie. Acesta este în reparație capitală, municipalitatea alocând în acest an suma de 1.066.000 lei pentru aceste lucrări.

„Decizia am luat-o în primăvară cu conducerea școlii, după ce am vizitat bazinul de înot. Se lucrează la consolidarea structurii de rezistență a bazinului, la schimbarea gresiei, s-a înlocuit instalația cu schimbătoare de căldură pentru încălzire apă bazin înot”, a declarat edilul sucevean.

Ultima reparație capitală a avut loc în urmă cu 15 ani, mai exact în anul 2007, costurile fiind suportate tot de municipalitate. În anul 2016 a fost reabilitată fațada bazinului.

„Municipalitatea este preocupată de menținerea în stare de funcționare calitativă a acestui bazin care este folosit de elevii școlii și de multi copii care se antrenează pentru performanța în domeniul înotului. Bazinul va fi redeschis la data de 1 decembrie 2022, în urma graficului stabilit cu constructorul” a afirmat miercuri primarul Ion Lungu.

CELE MAI POPULARE