1.1 C
Suceava
marți, decembrie 6, 2022
AcasăSportRoland Garros: Nadal eliminat la Paris! Djokovic și Tsitsipas luptă pentru trofeu!

Roland Garros: Nadal eliminat la Paris! Djokovic și Tsitsipas luptă pentru trofeu!

Stefanos Tsitsipas și Novak Djokovic se vor lupta duminică pentru trofeul de la Roland Garros. Grecul este pentru prima oară într-o finală de Grand Slam, în timp ce sârbul a jucat deja patru finale, câștigând una.

În prima semifinală, Tsitsipas a jucat cinci seturi pentru a trece de Alexander Zverev. Neamțul a reușit să forțeze intrarea în set decisiv, după ce pierduse primele două seturi, dar nu a reușit să își ducă la capăt revenirea, meciul încheindu-se cu victoria lui Tsitsipas, scor 6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3.

În a doua semifinală s-au înfruntat Novak Djokovic și Rafael Nadal. Multiplul campion al turneului a început în forță, câștigând primele cinci gameuri ale meciului și nu avea cum să mai piardă primul set. Djokovic a ridicat nivelul de joc în seturile următoare și pe fondul unui joc presărat cu greșeli ale ibericului a câștigat următoarele două seturi. În decisiv, Nadal a început cu break, pe care l-a confirmat apoi la serviciu. Au urmat însă șase gameuri consecutive pentru Djokovic, pentru scorul final de 3-6, 6-3, 7-6 (4), 6-2.

Djokovic este cotat cu prima șansă în finala ce se va juca duminică, de la ora 16:00.

CELE MAI POPULARE