0.4 C
Suceava
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăLocalIon Lungu: „Am fost ales pentru un nou mandat de Președinte al...

Ion Lungu: „Am fost ales pentru un nou mandat de Președinte al Organizației Municipale a PNL Suceava”

Vineri, 18 iunie, am avut onoarea să candidez și să fiu ales pentru un nou mandat de Președinte al Organizatiei Municipale a PNL Suceava
Este al 6 lea mandat de Președinte al Organizației Municipale 4 din partea PNL și 2 din partea PDL.
Este o mare onoare dar și o mare responsabilitate pentru mine, să ne pregătim să câștigăm ciclurile electorale din anul 2024. În primul rând trebuie să câștigăm din nou Primaria Municipiului Suceava, dar și celelalte alegeri care vor avea loc în anul 2024 respectiv: alegerile europarlamentare, parlamentare și prezidențiale. De asemenea, va trebui să asigurăm schimbul de generații, să pregătim tineri profesioniști pentru posturile din administrația publică locală și centrală.
Mulțumesc pentru participatea la ședința de alegeri și sprijinul acordat domnului președinte al Organizației Judetene a PNL domnul, Gheorghe Flutur, și domnului prim-vicepresedinte al PNL, Ioan Balan.
În ședința de astăzi am stabilit și lista celor 21 de delegați la Conferința judeteană de alegeri a PNL Suceava din data de 1 iulie 2021.
Felicit biroul nou ales și îi asigurăm pe toți membrii organizației că vom face tot posibilul să ducem la indeplinire cele stabilite în ședința de alegeri de astăzi!
Doamne ajută!

CELE MAI POPULARE