19.8 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocalAdrian Popoiu: Orașul Siret va avea 25 insule ecologice digitalizate pentru deșeuri,...

Adrian Popoiu: Orașul Siret va avea 25 insule ecologice digitalizate pentru deșeuri, printr-un proiect câștigat de Primăria Siret finanțat din fonduri europene nerambursabile.

Adrian Popoiu, primarul orașului Siret:

𝗨𝗻 𝗼𝗿𝗮𝘀 𝘀𝗮𝗻𝗮𝘁𝗼𝘀 𝘀𝗶 𝗰𝘂𝗿𝗮𝘁 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁𝗶𝗶 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲 𝗶𝗻 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲𝘀𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿
♻️ Orașul Siret va avea 25 insule ecologice digitalizate pentru deșeuri, printr-un proiect câștigat de Primăria Siret finanțat din fonduri europene nerambursabile. Astăzi s-a semnat contractul de finanțare în valoare de 250.000 euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
♻️ Containerele supraterane de colectare selectivă a deșeurilor reprezintă soluția ideală pentru problema gunoiului din comunitatea noastră deoarece acestea garantează eliminarea în mare proporție a mirosurilor neplăcute, a vandalizării, a aspectului neplăcut pe care containerele actuale îl au. De asemenea, îndeamnă la o colectare separată oferind un sistem inteligent de gestionare a deșeurilor, cu containere în care vor putea fi aruncate separat deșeurile biodegradabile, hârtia, plasticul, sticla sau metalul.
♻️ Achiziția containerelor va fi realizată de Ministerul Mediului și sperăm ca livrarea acestora să fie realizată cât mai rapid. Alături de Dan Sauciuc, viceprimarul orașului și Paul Cezar Perlanovschi, directorul Direcției Tehnice din cadrul primăriei, ne vom asigura că amplasarea acestor insule ecologice acoperă nevoile de gestionare a deșeurilor ale comunității noastre.

CELE MAI POPULARE