21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăSportAntrenor și jucători locali pentru Foresta Suceava. "Trebuie să ne reorganizăm, să...

Antrenor și jucători locali pentru Foresta Suceava. „Trebuie să ne reorganizăm, să pornim de jos, să facem un club în care să fie echipe de copii, juniori și seniori, pentru continuitate”

Foresta Suceava a ratat promovarea în liga secundă, după înfrângerea în dubla de baraj cu Oțelul Galați, încheiată cu scorul general de 0-3. A fost un final dezamăgitor pentru toți fanii fotbalului sucevean, după un sezon cu suișuri și coborâșuri. Președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, consideră că abordarea curentă nu ne poate aduce rezultate mai bune, fiind nevoie de un plan, un proiect prin care clubul să fie reconstruit de la bază.

Acesta a declarat, la Radio Top: „Trebuie să ne reorganizăm, să pornim de jos, să facem un club în care să fie echipe de copii, juniori și seniori, pentru continuitate. Trebuie de construit, însă nu ceva de la an la an. E nevoie de un proiect pe 2-3 ani. Nu că vrem ca anul ăsta să le dăm tuturor speranță. Nu că anul ăsta îl aducem pe Mourinho, după cinci etape îl aducem pe Stoichiță și după șapte etape pe Hagi. Nu, luăm un antrenor, de preferință de-al locului, iar nucleul să fie format din jucători de-ai noștri. Dacă nu există presiune și îl lăsăm pe antrenor doi ani, în al treilea ar putea veni promovarea într-un eșalon superior. Concluzia este că trebuie o construcție pe termen lung”.

CELE MAI POPULARE