19 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalAvarie la Canalizare în Suceava: Surpare pe Bulevardul 1 Mai

Avarie la Canalizare în Suceava: Surpare pe Bulevardul 1 Mai

O disfuncționalitate majoră a afectat zona bulevardului 1 Mai din Suceava sâmbătă seara, când o conductă de canalizare s-a rupt, provocând o surpare în asfalt. Primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi au exprimat nemulțumirea lor față de reacția întârziată a companiei de apă și canalizare ACET SA.

Conform relatărilor, conducerea ACET a fost informată despre problema conductei încă de vineri seara, dar intervenția a fost întârziată. Primarul Lungu a precizat că, deși au fost făcute eforturi pentru modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în oraș, mai sunt încă lucruri de făcut pentru a asigura servicii publice de calitate.

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidat pentru postul de primar la viitoarele alegeri locale din 9 iunie, a fost prezent la fața locului atât sâmbătă noaptea, cât și duminică dimineață. El a afirmat că ceea ce reproșează conducerii ACET nu este doar apariția avariei, ci faptul că problema le-a fost adusă la cunoștință încă de vineri seara și nu s-a intervenit la timp.

Echipele ACET au muncit neîncetat pentru a remedia avaria, dar viceprimarul Harșovschi a avertizat că va cere demisia conducerii companiei dacă problema nu va fi rezolvată rapid. În ciuda acestor dificultăți, administrația locală se pregătește să asfalteze zona imediat după remedierea avariei, având în vedere importanța bulevardului 1 Mai pentru circulația în oraș.

CELE MAI POPULARE