14 C
Suceava
joi, iunie 13, 2024
AcasăUltimă orăCîţu: Creşterea investiţiilor nete cu aproximativ 10% reprezintă un indicator ce arată...

Cîţu: Creşterea investiţiilor nete cu aproximativ 10% reprezintă un indicator ce arată încrederea investitorilor şi multinaţionalelor în Guvern

 Agerpres – Prim-ministrul Florin Cîţu afirmă că anunţata creşterea a investiţiilor nete cu aproximativ 10% în trimestrul I al acestui an, potrivit datelor INS, reprezintă un indicator care arată încrederea antreprenorilor, a investitorilor şi a multinaţionalelor în Guvern.

   „Veşti extraordinare din economie! Investiţiile nete în economie cresc cu aproximativ 10%. Foarte important pentru români. Aceste investiţii reprezintă un indicator care arată încrederea antreprenorilor, a investitorilor şi a multinaţionalelor în guvernul pe care îl conduc. Investiţiile nete reprezintă, printre altele, cheltuielile destinate creării de noi mijloace fixe, precum şi dezvoltării, modernizării şi reconstrucţiei celor existente. Mai simplu, se creează o capacitate mai mare de producţie pentru că se estimează o economie mai mare cu o cerere mai mare şi o putere de cumpărare mai mare. Creştere economică de care vor beneficia toţi românii. Continuăm în acest ritm şi depăşim cele mai optimiste estimări de creştere economică „, a scris Florin Cîţu, joi, pe Facebook.

CELE MAI POPULARE