21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăUltimă orăCîțu: Valul 4 nu se justifică atât timp cât avem vaccin, nicio...

Cîțu: Valul 4 nu se justifică atât timp cât avem vaccin, nicio altă măsură nu ne scapă de pandemie / Am trecut prin valul 3 mai bine decât alte țări care au impus restricții / Nu am văzut nici pe președintele PSD, nici pe alții care critică să facă ceva pentru campania de vaccinare

  • Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că valul 4 nu se justifică atât timp cât avem vaccin și a subliniat că nicio altă măsură nu ne scapă de pandemie. Premierul a susținut că România a trecut prin valul 3 mai bine decât alte țări care au impus restricții.

  Referindu-se la aglomerația de pe litoral în contextul pandemiei, premierul a afirmat: „Eu sunt bucuros că românii să bucură de facilitățile turistice din România. (…) Avem vaccin, din punctul meu de vedere valul 4 nu se va justifică atâta timp cât avem vaccin. Fac apel către toți liderii politici, către toată societatea să se implice în campania de vaccinare”.

   „Nicio altă măsură pe care am luat-o anul trecut nu ne-a scăpat de pandemie. Doar vaccinul de scapă de pandemie”, a mai declarat Cîțu.Premierul a precizat că nu l-a văzut nici pe președintele PSD, nici pe cei care critică campania de vaccinare să facă ceva pentru această campanie.La întrebările repetate ale jurnaliștilor în legătură cu măsurile pe care le are în vedere în perspectiva valului 4, în afara apelului la responsabilitate, Florin Cîțu a oferit același răspuns: „Trebuie să ne vaccinăm cu toții, nicio altă măsură nu ne scapă”.

CELE MAI POPULARE