21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăNaționalCiucă, despre Burduja, candidatul la Prim[ria Capitalei: Are tinerețe, curaj și spirit...

Ciucă, despre Burduja, candidatul la Prim[ria Capitalei: Are tinerețe, curaj și spirit de sacrificiu

Nicolae Ciucă a vorbit la depunerea dosarului candidatului PNL pentru alegerile locale la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, subliniind tinerețea, curajul și spiritul de sacrificiu ale acestuia. Ciucă a remarcat faptul că Burduja a venit să-și depună dosarul la Biroul Electoral București cu motocicleta, ceea ce l-a impresionat plăcut.

„Așa cum am declarat de marți, după ce am stabilit că vom avea fiecare candidatul nostru, venim cu o opțiune care iese din această competiție care se baza pe tot felul de aspecte care nu se încadrau în ceea ce poate să ofere Sebastian Burduja și anume un plan, un proiect, o campanie pozitivă, o echipă care vine să îl susțină”, a spus Ciucă.

El a subliniat că Burduja vine cu o vastă experiență administrativă și managerială, având o educație solidă și prezentând un plan concret pentru București. Ciucă a apreciat tinerețea, curajul și spiritul de sacrificiu al lui Burduja, menționând că intrarea în competiție presupune sacrificii personale și familiale.

Președintele PNL a fost plăcut surprins de apariția lui Burduja la Biroul Electoral cu motocicleta, subliniind că apreciază autenticitatea și normalitatea într-un candidat.

„Împreună cu toți colegii de aici, noi suntem alături de Sebastian Burduja, avem șansa noastră, el are șansa lui, Bucureștiul are șansa de a vota schimbarea pentru un management cât mai performat la nivelul primăriei și sunt convins că va face un rezultat pe măsura efortului pe care îl va depune Sebastian Burduja și echipa lui”, a încheiat Ciucă.

CELE MAI POPULARE