21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăNaționalCiucă, despre renunțarea la Cîrstoiu: Era clar că nu există nicio speranță

Ciucă, despre renunțarea la Cîrstoiu: Era clar că nu există nicio speranță

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a explicat recent decizia de a renunța la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Bucureștiului în favoarea lui Sebastian Burduja. Ciucă a subliniat că Burduja reprezintă o opțiune care aduce speranțe pentru cei care încă nu s-au decis în privința votului lor.

Analiza cifrelor a jucat un rol crucial în luarea acestei decizii. Ciucă a afirmat că, în urma unei analize a modului în care evolua candidatura comună a coaliției, a devenit clar că nu există nicio speranță de recuperare. Astfel, s-a luat hotărârea de a încheia colaborarea cu Cătălin Cârstoiu.

Ciucă a explicat că Sebastian Burduja a fost consultat înainte de a lua decizia finală și că au decis împreună să meargă înainte. Potrivit lui Ciucă, șansele PNL sunt date de profilul candidatului, care vine de pe funcția de ministru și reprezintă o variantă nouă pentru electoratul nehotărât.

Sebastian Burduja a fost caracterizat de Ciucă drept motivat, foarte bine pregătit profesional și cu viziune. Astfel, Ciucă a subliniat că Burduja este o alegere care poate aduce o nouă perspectivă în competiția pentru Primăria Bucureștiului.

Această decizie marchează o resetare a competiției politice în București și poate aduce o altă speranță pentru electoratele atât liberale, cât și social-democrate. Astfel, PNL vine cu o nouă direcție și cu un candidat care poate să prezinte un program proaspăt și o viziune diferită pentru București.

CELE MAI POPULARE