19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăNaționalCiucă: Mesaj de Ziua Drapelului Național

Ciucă: Mesaj de Ziua Drapelului Național

Astăzi, cu ocazia Zilei Drapelului Național, Nicolae Ciucă, Președintele Partidului Național Liberal și al Senatului, a transmis un mesaj emoționant adresat tuturor românilor.

„Sub culorile tricolorului stau poveștile tuturor celor care au construit România de astăzi. De Ziua Drapelului Național, celebrăm unul dintre simbolurile fundamentale ale poporului român – o mărturie a curajului, unității și solidarității noastre,” a declarat Ciucă, subliniind importanța acestui simbol național în istoria și identitatea României.

Nicolae Ciucă a evidențiat faptul că tricolorul nu este doar un simbol național, ci și un motiv de mândrie pentru fiecare român, indiferent de locul în care se află. „Indiferent că îl vedem la ceremoniile oficiale, la competițiile sportive sau în teatrele de operații militare, tricolorul ne face inimile să tresalte. Trebuie să îl onorăm și să îl slujim făcându-ne datoria față de patrie, oriunde în lume ne-am afla,” a adăugat liderul PNL.

În contextul acestui eveniment, Ciucă a făcut un apel către toți românii să se angajeze în construirea unui viitor mai bun, ghidați de valorile și culorile tricolorului. „Să ne angajăm să construim împreună un viitor mai bun, ghidați de culorile drapelului nostru și de valorile pe care le prețuim.”

În încheiere, Președintele Senatului a urat „La mulți ani” tricolorului și României, reafirmând importanța unității și solidarității naționale. „La mulți ani tricolorului nostru! La mulți ani, România!”

CELE MAI POPULARE