19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăNaționalCiucă: Mulțumesc celor 2,3 milioane de români care au votat ca PNL...

Ciucă: Mulțumesc celor 2,3 milioane de români care au votat ca PNL să fie cea mai puternică forță de dreapta din România

Duminică seara, după închiderea urnelor de vot, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a adresat mulțumiri celor 9,3 milioane de români care au participat la alegeri, subliniind că aceștia au oferit „o lecție de democrație”. În mod special, Ciucă a mulțumit celor 2,3 milioane de cetățeni care au votat pentru ca Partidul Național Liberal să devină cea mai puternică forță politică de dreapta din România.

„Suntem aici să celebrăm o victorie, este o victorie a românilor care astăzi au dat o lecție de democrație și în număr mare au ieșit la vot. Peste 9,3 milioane de români au votat astăzi. Peste 2,3 milioane de români au votat ca Partidul Național Liberal să reprezinte cea mai puternică forță politică de dreapta din România, și le mulțumesc”, a declarat Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a evidențiat și contribuția celor 54% dintre românii care au ieșit la vot, alegând valorile europene și respingând extremismul. „De asemenea, le mulțumesc celor 54% dintre românii care au ieșit la vot, pentru că au optat pentru valorile europene, au zis „nu” extremismului, și au votat alianța PSD-PNL”, a adăugat acesta.

Ciucă a subliniat angajamentul său și al partidului de a nu dezamăgi alegătorii și de a continua să dezvolte comunitățile. „Angajamentul nostru, al meu personal, al echipei PNL și al aleșilor PNL este acela de a nu dezamăgi alegătorii și a continua să construiască și să dezvolte comunitățile. Este angajamentul nostru, așa cum am demonstrat, și așa cum am vorbit despre realizările administrațiilor liberale, peste tot în țară, același lucru se va întâmpla și de aici înainte”, a precizat liderul liberal.

În contextul actual, caracterizat de provocări economice și de securitate, Ciucă a accentuat necesitatea unității și stabilității. „Trăim într-o perioadă cât se poate de complexă, din punct de vedere al securității și din punct de vedere economic. Avem nevoie să rămânem uniți, avem nevoie să asigurăm stabilitate, și vă garantez că PNL va face tot ce îi stă în putință pentru a apăra interesele românilor și valorile noastre naționale”, a afirmat Ciucă.

Privind înainte, Nicolae Ciucă și-a asumat angajamentul de a servi interesele românilor și ale României, având în vedere alegerile viitoare. „Ținând cont că mai avem alegeri deosebit de importante în fața noastră, mă angajez împreună cu echipa PNL să slujesc la fel de bine interesele românilor și ale României”, a subliniat el.

Declarațiile lui Nicolae Ciucă reflectă angajamentul ferm al PNL de a continua să dezvolte și să protejeze România, asigurând în același timp stabilitate și unitate într-o perioadă marcată de multiple provocări.

CELE MAI POPULARE