19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăNaționalCiucă: PNL şi-a asumat guvernarea într-o coaliţie pentru că ţara avea nevoie...

Ciucă: PNL şi-a asumat guvernarea într-o coaliţie pentru că ţara avea nevoie de stabilitate politică

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că formaţiunea pe care o conduce a intrat în actuala coaliţie de guvernare pentru că România avea nevoie de stabilitate politică, într-un context marcat de numeroase crize.

„Este adevărat, Partidul Naţional Liberal şi-a asumat guvernarea într-o coaliţie de trei, ulterior de doi, pentru că ţara avea nevoie de stabilitate politică, ţara avea nevoie să asigure trecerea prin toate aceste crize succesive şi suprapuse şi ţara avea nevoie să meargă mai departe. Pentru toate astea, uneori este nevoie să facem şi un minim sacrificiu de orgoliu. L-am făcut, îl facem şi îl vom face în continuare. Dar pentru asta nu cerem ca cineva să vină să o aprecieze deschis. Trebuie doar să ne respecte. Minimul respect pentru ceea ce noi putem să oferim şi am oferit şi vom oferi în continuare”, a spus Nicolae Ciucă la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung, potrivit Agerpres.

El i-a sfătuit pe cei prezenţi ca în dialogul pe care îl vor avea cu cetăţenii să vorbească atât despre realizările partidului, cât şi despre nerealizări.

„Nu trebuie să ne fie teamă să vorbim despre ceea ce am făcut, cum nu trebuie să ne fie teamă să recunoaştem ceea ce nu am făcut, este omeneşte. (…) Fiecare dintre noi trebuie să mergem pe stradă şi, indiferent de orientarea politică a celor cu care intrăm în dialog, trebuie să recunoaştem şi ce n-am făcut”, a spus liderul liberal.

CELE MAI POPULARE