19.8 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăNaționalCiucă: Prin demersul de astăzi, sunt recunoscute eforturile depuse de către România...

Ciucă: Prin demersul de astăzi, sunt recunoscute eforturile depuse de către România și, în special, de către Ministerul Justiției pentru îmbunătățirea luptei împotriva corupției și pentru consolidarea sistemului judiciar

“România face încă un pas spre aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). Am primit astăzi invitația de a face parte din Grupul de Lucru Anti-Mită și din Convenția Anti-Mită a OCDE. Aderarea țării noastre la această Convenție va contribui la includerea companiilor românești în lanțurile de aprovizionare de la nivel global, dar și la atragerea de noi investitori străini.
Prin demersul de astăzi, sunt recunoscute eforturile depuse de către România și, în special, de către Ministerul Justiției pentru îmbunătățirea luptei împotriva corupției și pentru consolidarea sistemului judiciar. Ne asumăm, astfel, un angajament solid pentru elaborarea și implementarea de politici eficiente în acest domeniu, aspect care transmite un semnal puternic la nivel internațional. Totodată, rămânem la fel de angajați în continuarea procesului de aderare la #OCDE, cea mai puternică organizație economică globală, care reunește state din care provin 90% din investițiile străine directe.”, premierul României, președinte al Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

CELE MAI POPULARE