17.9 C
Suceava
luni, iulie 22, 2024
AcasăNaționalCiucă recunoaște greșelile PNL-ului în cei 4 ani și jumătate de guvernare

Ciucă recunoaște greșelile PNL-ului în cei 4 ani și jumătate de guvernare

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a recunoscut că partidul său a comis greșeli în timpul celor 4 ani și jumătate de guvernare, dar subliniază că este important să recunoaștem și să învățăm din aceste erori. În cadrul unui eveniment de lansare a candidaților liberali pentru alegerile locale în județul Sălaj, Ciucă a subliniat că administrația se bazează pe fapte și că PNL trebuie să fie transparent și responsabil în fața cetățenilor.

El a subliniat că PNL este singurul partid care a reușit să depășească un ciclu de patru ani continuu la guvernare și că, în ciuda greșelilor, au fost realizate și lucruri bune în acest timp. Cu toate acestea, Ciucă a insistat asupra importanței dialogului deschis și a recunoașterii greșelilor pentru a menține credibilitatea și încrederea publicului.

Președintele PNL a subliniat că este esențial ca partidul să aibă o deschidere la dialog și să fie dispus să discute cu cetățenii, să răspundă întrebărilor și să explice deciziile luate. El a reiterat că transparența și umanitatea în comunicare sunt fundamentale pentru consolidarea relației cu electoratul.

În ceea ce privește reprezentarea femeilor în politică, Ciucă a remarcat deficitul de prezență feminină în prim-planul politicii liberale în județul Sălaj. El a îndemnat femeile să lupte pentru a fi mai vizibile în viața politică și a subliniat angajamentul PNL de a promova diversitatea și egalitatea de gen în rândul membrilor săi.

În concluzie, Nicolae Ciucă a pledat pentru o abordare transparentă, responsabilă și deschisă la dialog din partea PNL-ului și a subliniat importanța învățării din greșeli pentru a continua să se dezvolte și să se îmbunătățească în beneficiul cetățenilor.

CELE MAI POPULARE