19.8 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăNaționalCiucă: Rezultatele PNL de la guvernare se traduc în condiții de trai...

Ciucă: Rezultatele PNL de la guvernare se traduc în condiții de trai mai bune și majorări de venituri

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a mers, joi, la şedinţa Biroului Politic Judeţean PNL Brăila, el afirmând că a discutat despre rezultatele liberale de la guvernare, care trebuie promovate în fiecare comunitate şi că le-a spus celor prezenţi că trebuie să abordeze cu seriozitate şi ameninţarea extremismului, nu doar pe plan local, ci în întreaga ţară.

„Am fost astăzi alături de colegii liberali din organizaţia PNL Brăila, la şedinţa Biroului Politic Judeţean. Am discutat despre rezultatele liberale de la guvernare, care trebuie promovate în fiecare comunitate. Acestea înseamnă creştere economică, stabilitate şi dezvoltare, lucruri care, pentru români, se traduc în condiţii de trai mai bune şi majorări de venituri”, a transmis preşedintele PNL, într-o postare pe Facebook.

Nicolae Ciucă a subliniat participanților importanța abordării cu responsabilitate a amenințării extremismului, nu doar la nivel local, ci pe întreg teritoriul țării.

„PNL este un partid cu o istorie de aproape 150 de ani, un partid autentic de dreapta, cu tradiţii, realizări istorice şi valori naţionale profund amprentate care îşi asumă să combată pericolul unor astfel de manifestări nocive pentru România”, a arătat Ciucă.

„Rămânem angajaţi să dezvoltăm societatea şi să continuăm realizarea investiţiilor majore care fac diferenţa între România de ieri şi România de astăzi, iar podul pe care l-am inaugurat aici, la Brăila, este un foarte bun exemplu că se poate şi la noi”, a mai spus liderul liberal.

CELE MAI POPULARE