19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăNaționalCiucă: Vor fi luate toate măsurile pentru ca programele spitalelor regionale de...

Ciucă: Vor fi luate toate măsurile pentru ca programele spitalelor regionale de la Cluj, Iaşi şi Craiova să înceapă

Joi, premierul Nicolae Ciucă a afirmat că Ministerul Sănătății va lua toate măsurile necesare pentru a pune în aplicare cele trei programe ale spitalelor regionale din Cluj, Iași și Craiova în mod practic și concret în teren.

„O altă decizie importantă în şedinţa de astăzi vizează domeniul sănătăţii. Ştim cu toţii, sănătatea reprezintă o prioritate pentru noi toţi. Ştim, de asemenea, că investiţiile în sănătate, practic, înseamnă investiţii în beneficiul cetăţenilor şi prin sumele pe care le avem alocate din fonduri europene, vom reuşi ca prin decizia de astăzi să demarăm apelurile de proiecte pentru cele 79 de programe asumate în anul 2023”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Îmi exprim, de asemenea, convingerea că la nivelul Ministerului Sănătăţii vor fi luate toate măsurile, astfel încât cele trei programe, cele trei proiecte ale spitalelor regionale de la Cluj, Iaşi şi Craiova să înceapă şi să înceapă practic, în teren. Şi, de asemenea, să avem în derulare dotarea şi modernizarea unităţilor spitaliceşti din cele şapte judeţe, aşa cum am asumat la nivel guvernamental”, a adăugat premierul.

CELE MAI POPULARE