19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalColiziune tragică în Brăiești: Un bărbat de 65 de ani a pierit...

Coliziune tragică în Brăiești: Un bărbat de 65 de ani a pierit în urma un accident rutier

O tragedie a avut loc astăzi în localitatea Brăiești, unde un autotren și un autoturism au fost implicate într-o coliziune fatală. Evenimentul a atras atenția autorităților și a provocat intervenția rapidă a echipajelor de urgență.

La fața locului, pompierii militari au sosit cu o autospecială pentru descarcerare, alături de o ambulanță SMURD și un echipaj Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ), echipate pentru a acorda primul ajutor și asistență medicală de urgență.

În urma evaluărilor inițiale, echipele de intervenție au identificat două victime, cei doi șoferi. Din păcate, una dintre acestea, șoferul autoturismului, a fost găsită încarcerată și în stare gravă. Pompierii au intervenit prompt și au reușit să extragă victima din mașină, predând-o apoi echipajului medical. Cu toate eforturile depuse, medicul de pe ambulanța SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului, în vârstă de aproximativ 65 de ani.

În același timp, șoferul autotrenului a fost evaluat de către paramedicii SMURD, însă acesta a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Circumstanțele exacte ale accidentului nu au fost încă stabilite, iar autoritățile au început o anchetă pentru a determina cauzele și responsabilitățile în acest tragic incident.

CELE MAI POPULARE