19.8 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăUltimă orăConcurs Național pentru elevii deficienți de auz la Bivolărie

Concurs Național pentru elevii deficienți de auz la Bivolărie

 

Concurs Național pentru elevii deficienți de auz la Bivolărie

 

În perioada 4-7 mai 2023 va avea loc la Liceul Tehnologic Special Bivolărie cea de-a VI-a ediție a Concursului Național „Comunicăm prin gest, culoare și mișcare”. Evenimentul va fi unul de amploare, la care vor participa 11 din cele 13 școli pentru deficienți de auz din România și va cuprinde următoarele probe: pantomimă, arte plastice, triatlon și fotbal mixt.

Concursul este cuprins în Calendarul Activităților Educative Naționale, este cofinanțat de Ministerul Educației, are ca parteneri Consiliul Județean Suceava și Inspectoratul Școlar Județean Suceava și beneficiază de sprijinul următorilor sponsori: EGGER Tehnologia SRL, SELGROS, FARMACIA „OANA MARIA” SUCEAVA, KILLER SRL, BICARUS SRL, EMANELCOR SRL, S.C. MARELBO PROD COM SRL, GIVASTEL COM PUTNA, STINOR PROD COM SRL, CONSULTING SCHOOL SUCEAVA. Estimăm un impact educativ deosebit asupra grupului țintă care este format din elevii din ciclurile primar și gimnazial de la școlile de profil din țară, prin stimularea participării acestora la activități educative extrașcolare și extracurriculare de nivel național.

Pe lîngă probele de concurs, în cele două zile de competiții vor fi organizate diferite ateliere tematice, cum ar fi: pictură pe față, ritm și percuție corporală, trasee cu surprize, foc de tabără, discotecă în aer liber.

Încheierea concursului și festivitatea de premiere se vor desfășura într-un cadru festiv în seara zilei de 6 mai, toate aceastea fiind încununate de o cină festivă pregătită de executive chef  Bogdan Cîmpanu și invitații săi.

Conducerea Liceului Tehnologic Special Bivolărie adresează calde mulțumiri tuturor celor care contribuie la succesul acestui eveniment de tradiție al școlii.

 

CELE MAI POPULARE