23.6 C
Suceava
miercuri, mai 22, 2024
AcasăNaționalCu ocazia Zilei Internaționale a Educației, Ciucă le mulțumește tuturor celor care...

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, Ciucă le mulțumește tuturor celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine.

„Astăzi, 5 octombrie, trebuie să le mulțumim tuturor celor care își desfășoară activitatea în sistemul de educație și trudesc pentru generațiile viitoare ale României. Le dorim mult succes și mulți ani cu spor în tot ceea ce fac!
Educația este unul din domeniile prioritare ale Partidului Național Liberal. În timpul mandatului meu de premier, am promovat și a fost adoptat pachetul de legi ale educației, fundamentul celei mai ample reforme a sistemului de învățământ din ultimii ani. Am pus accentul pe predictibilitate, performanță și echitate, astfel încât educația să devină un drept accesibil pentru toți copiii, indiferent de mediul din care provin. Ne dorim ca fiecare elev să se simtă încurajat și susținut.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, le mulțumesc tuturor celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine. Urez succes tuturor elevilor, studenților și profesorilor!”, președintele PNL, președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă.

CELE MAI POPULARE