17.9 C
Suceava
luni, iulie 22, 2024
AcasăLocalCupa Poliției la Fotbal: Triumf pentru echipa Siretului

Cupa Poliției la Fotbal: Triumf pentru echipa Siretului

Într-o zi dedicată marcării a 202 de ani de la atestarea Poliției Române, orașul Gura Humorului a fost gazda unei competiții de fotbal deosebită, ce a adus împreună peste 120 de polițiști din întreg județul Suceava. Organizată de Corpul Național al Polițiștilor Suceava și Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea 1 Suceava, Cupa Poliției la Fotbal a reprezentat o ocazie de a celebra nu doar profesionalismul și dedicarea polițiștilor, ci și spiritul lor de echipă și camaraderie.

În Sala Sporturilor din Parcul Ariniș, competiția s-a desfășurat sub privirile atente ale familiilor, prietenilor și colegilor de breaslă, cu un total de 10 echipe ce au concurat într-un spirit de fair play și competiție acerbă. Meciurile, desfășurate conform unui sistem piramidal și tragerii la sorți, au fost arbitrate de Cristian Pădurariu, un polițist în rezervă, care a menținut echilibrul și corectitudinea în ciuda intensității jocului.

Printre echipele participante s-au numărat reprezentanți de la nivelul polițiilor municipale și orășenești, serviciilor IPJ Suceava, precum și polițiști din cadrul BCCO Suceava și Serviciului de Poliție Transporturi Suceava. Într-un spirit de competiție sănătos și respect reciproc, fiecare echipă și-a dat totul pe teren, demonstrând nu doar abilități sportive, ci și unitate și coeziune.

La finalul întrecerii, echipa Poliției Orașului Siret a triumfat, demonstrând nu doar pricepere și determinare, ci și capacitatea de a lucra în echipă. Pe locul al doilea s-a situat echipa Poliției Municipiului Rădăuți, în timp ce echipa Poliției Orașului Gura Humorului s-a clasat pe locul al treilea.

În ciuda rezultatelor, fiecare participant și-a adjudecat o victorie sub forma unei relații profesionale consolidate și a unui spirit de echipă întărit. Această competiție nu doar a evidențiat abilitățile sportive ale polițiștilor, ci și angajamentul lor față de comunitate și față de valorile de corectitudine și fair play.

La mulți ani, Poliția Română! La mulți ani polițiștilor suceveni, eroii noștri din umbra!

CELE MAI POPULARE