19.8 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocalDan Chidovet, primarul comunei Darmanesti: In comuna Darmanesti am inceput lucrările de...

Dan Chidovet, primarul comunei Darmanesti: In comuna Darmanesti am inceput lucrările de asfaltare, betonare a drumurilor și a șanțurilor cu rigole pentru scurgerea corespunzătoare a apelor pluviale.

In comuna Darmanesti am inceput lucrările de asfaltare, betonare a drumurilor și a șanțurilor cu rigole pentru scurgerea corespunzătoare a apelor pluviale. In satul Dănila am demarat lucrări la primul tronson de drum din fonduri proprii , începând familia Julei Ilie ( intersecție ) pana la familia Martini Mircea ( Biserica Ortodoxa Noua) , avand o lungime de circa 1 km , acesta va fi din beton cu santuri și rigole corespunzătoare . Un alt proiect cu trei tronsoane de drum este demarat in satul Dănila și in satul Darmanesti prin COMPANIA NAȚIONALA DE INVENSTITII depus spre finanțare in anul 2020 cu o valoare de 40 miliarde lei vechi , având o lungime de 4 km drum de asfalt . Primul tronson de drum este in satul Danila de la familia Safriuc Radu ( intersecția cu Mariteia Mica ) la familia Hutan Adrian, iar in Darmanesti se lucrează la alte doua tronsoane de drumuri . Primul tronson de drum din satul Darmanesti începe de la familia Crasuleac Mihai pana la familia Filipiuc Ghiocel ( Mutu), iar cel de al doilea tronson de drum din satul Darmanesti este in zona Racovat, de la familia Sveduneac Vasile pana la Opariuc Ion , apoi spre stânga Cosmaciuc Carol și se încheie cu familia Moscaliuc Vasile .
Proiectele pentru comuna Darmanesti nu se opresc aici . In zilele următoare voi semna un alt proiect de modernizarea a 10 km de drumuri din comuna , prin programul Anghel Saligny , in valoare de 100 miliarde lei vechi .
Proiectul ,, Modernizare infrastructura de apa și extindere infrastructura de apa uzata”,este executat in proporție de 80 % , iar proiectul privind ,, Înființare rețea inteligenta a gazelor naturale “ este in desfășurare privind etapele de avizare. Sper ca acest nou an sa fie unu cu multe proiecte și realizări pentru Comuna Darmanesti, sa le finalizez pe cele începute și sa inițiez alte proiecte noi in folosul comunității noastre .
Cu respect ,
Primar ,
Dan Chidovet

CELE MAI POPULARE