19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăUltimă orăDeputatul Gheorghiu a prezentat publicului pe cei 12 candidați ai PNL pentru...

Deputatul Gheorghiu a prezentat publicului pe cei 12 candidați ai PNL pentru zona Fălticeni

Bogdan Gheorghiu, deputat PNL de Suceava:
Dragii mei concetățeni din zona Fălticeni,
Vineri, 19 aprilie, am avut onoarea să fiu gazda unui eveniment deosebit la Casa de Cultură din Fălticeni, unde am avut ocazia să îi prezint publicului pe cei 12 candidați de excepție ai Partidului Național Liberal pentru alegerile de primar din Fălticeni, Dolhasca, Liteni, Bunești, Dolheşti, Fântânele, Hârtop, Preuteşti, Udesti, Vadu Moldovei, Vereşti, Vultureşti.
Cu mândrie și încredere, am susținut lansarea acestor candidaturi, știind că fiecare dintre acești oameni aduce cu sine nu doar viziuni proaspete, ci și experiență, dedicare și pasiune pentru dezvoltarea comunităților noastre.
Am avut bucuria să fiu alături de distinși colegi de partid, precum președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședintele CJ Suceava și fostul primar al municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Cu toții am transmis un mesaj puternic de unitate și implicare în dezvoltarea comunităților noastre.
Am avut ocazia să ascultăm povești impresionante de implicare și realizări în beneficiul concetățenilor, am auzit proiectele și ideile fiecărui candidat, fiecare hotărât să facă diferența în viețile oamenilor din zona lor, să construiască un viitor mai bun pentru toți.
Felicitări celor patru primari în funcție care își doresc să continue munca începută și să aducă noi proiecte pentru comunitățile lor! Felicitări și tuturor celorlalți candidați, care au curajul și determinarea să se implice în viața publică pentru a face o diferență pozitivă!
Vă invit să fim alături de acești oameni minunați în campania lor electorală și să ne implicăm cu toții în construirea unei comunități mai puternice și mai prospere.

CELE MAI POPULARE