19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalDuminică plină de întâlniri pentru președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur

Duminică plină de întâlniri pentru președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur

Zi plină azi pentru președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care împreună cu prim-vicepreședintele Ioan Bălan și cu vicepreședintele Irina Vasilciuc, au continuat întâlnirile electorale, la Todirești și Dărmănești.
La Todirești, în satul Costâna, într-un cămin arhiplin, alături de primarul Mugurel Bocancea, a fost o întâlnire electorală explozivă. Președinte Flutur l-a lăudat pe primarul Bocancea pentru proiectele de modernizare a comunei Todirești, pentru finalizarea proiectului de apă potabilă, pentru proiectul de canalizare, a cărei proiectare a fost finalizată, dar pentru proiectul prin „Anghel Saligny” prin care se vor asfalta 8 străzi din comună, în total 15 km de drum. Todirești a primit fonduri și pentru aducțiunea de gaz metan, școlile și grădinițele sunt toate dotate și modernizare, există acum 4 terenuri de sport și locuri de joacă, dispensar, se lucrează la un nou centru medical la Todirești, iar seria proiectelor poate continua. Oamenii sunt bucuroși pentru apropierea de final a lucrărilor la drumul județean Stroiești – Vâlcele – Costâna -Todirești. Președintele Flutur le-a prezentat programul „Suceava la autostradă”, comuna Todirești fiind la o zvârlitură de băț de viitoarea autostradă pe care se va putea urca sau coborî fie la nodul de la Mariței, fie la nodul de la Ițcani.
În comuna Dărmănești președintele Flutur a spus despre primarul Dănuț Chidoveț că este o poveste liberală de succes, un primar cu 4 mandate care a schimbat radical comuna. Dărmănești arată astăzi ca o comună europeană cu care ne mândrim. Președintele a spus că în alte localități oamenii și-ar dori să aibă parte de modelul de dezvoltare de la Dărmănești, de la modul în care arată străzile, trotuarele, iluminatul public, școlile, grădinițele, până la serviciile în slujba oamenilor, totul este la superlativ. Dărmănești în ultimii ani a dat printre cele mai frumoase scoruri la vot PNL și reprezentanții săi. Președintele Flutur le-a mulțumit pentru asta și și-a exprimat încrederea că și în aceste alegeri vom face scoruri foarte bune, cerând să fim analizați după proiectele noastre. E mai mare dragul să mergi în astfel de comune și să primești aplauze în bloc, sa îți fie întrerupt discursul de mai multe ori prin aplauze care arată mulțumirea oamenilor pentru administrația liberală.

CELE MAI POPULARE