19.8 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocalEchipa PNL Vatra Dornei: O Uniune între Experiență și Tinerețe

Echipa PNL Vatra Dornei: O Uniune între Experiență și Tinerețe

Într-o atmosferă de entuziasm și determinare, membrii Biroului Local al PNL Vatra Dornei au definit lista de consilieri locali pentru alegerile ce urmează să aibă loc pe 9 iunie. Cu o combinație inteligentă între experiența celor care au mai fost în această funcție și energia tinerilor profesioniști, lista reflectă dorința de progres și evoluție în comunitate.

Viceprimarul municipiului, Marius Rîpan, a exprimat bucuria întâmpinării noilor colegi, subliniind importanța diversității lor de expertize și angajamentul pentru binele orașului: „Sunt oameni relevanți în domeniile lor de activitate, profesioniști cu experiență și gospodari recunoscuți.”

Acest gest de integrare a noilor membri în echipa deja solidă a liberalilor este văzut ca o mișcare strategică pentru a aduce o perspectivă proaspătă și soluții inovatoare în gestionarea problemelor comunității.

Primarul Ilie Boncheș a salutat decizia colegilor săi de a face loc noilor veniți, subliniind importanța unei echipe unitare pentru progresul orașului: „Respect maxim colegilor care mi-au urmat exemplul și au făcut loc noilor-veniți pentru întinerirea echipei de consilieri asumată de către Marius Rîpan!”

Lista consilierilor locali propuși de PNL Vatra Dornei include o gamă diversă de profesii și expertize, de la medici și profesori la antreprenori și fermieri, toți aducând contribuții valoroase la dezvoltarea locală.

1. RÎPAN MARIUS inginer – viceprimar
2. IRIMIEA IONUȚ – medic ortoped
3. ALEXIEVICI RAUL – economist
4. VASILUȚ DANIELA – medic dermatolog
5. GROHINSCHI DORIN – jurist/antreprenor
6. ATOFANEI CORINA – profesor Liceul Teoretic “Ion Luca”
7. MORARI ALEXANDRU – inginer silvic/fermier
8. MACSIM SÎNZIANA – medic psihiatru
9. MUȘEI ȘTEFAN – profesor – antrenor lot național sanie
10. COSTIUC CRISTINA – Biolog Laboratorul de microbiologie – Spitalul Municipal Vatra Dornei / Evaluator Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate
11. POPESCU ILIE – dulgher
12. DÂRȚU ANDREI DĂNUȚ – inginer mecanic – administrator service
13. BACER IOAN – administrator pensiune și firmă transport
14. OBREJĂ MARIANA – pensionar
15. CANDREA DUMITRU – fondator și coordonator al Ansamblului “Dorna Dorului” – pensionar
16. ANTON IONUȚ – profesor de sport – instructor fitness
17. MAZGA SORIN – profesor – director CSȘ
18. NEMEȘ MIHAELA – educator grădiniță
19. SAS ROXANA – asistent medical
20. RUSU ADRIAN – Inginer industria lemnului – administrator SC- profesor Liceul Tehnologic “Vasile Deac”
21. BONCHEȘ PAUL economist- administrator SC
22. POP VIOREL inginer – administrator SC

Printre acești candidați se regăsesc nume cunoscute în comunitate, alături de profesioniști recunoscuți în diverse domenii, confirmând astfel determinarea echipei de a continua proiectele importante pentru municipiul Vatra Dornei.

Marius Rîpan a reafirmat angajamentul său față de comunitate și a subliniat importanța colaborării în această perioadă electorală și în anii de mandat care urmează: „Rămânem cea mai sudată echipă, contez pe aportul fiecăruia și le reconfirm, și public, faptul că rămân același om altruist, care are nevoie de fiecare, și în săptămânile ce vin, încărcate electoral, dar mai ales în anii următori de mandat.”

Astfel, echipa PNL Vatra Dornei se prezintă cu încredere și determinare pentru a continua și întări progresul și dezvoltarea orașului în următorul mandat.

CELE MAI POPULARE