1.2 C
Suceava
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportEuro 2020: A doua zi a turneului, marcată de prăbușirea pe teren...

Euro 2020: A doua zi a turneului, marcată de prăbușirea pe teren a lui Christian Eriksen

A doua zi a turneului Euro 2020 a început cu meciul Țara Galilor – Elveția, disputat la Baku. Embolo a deschis scorul pentru elvețieni, în timp ce Moore a egalat pentru galezi, iar cele două echipe și-au împărțit punctele.

În partida dintre Danemarca și Finlanda, de la Copenhaga, gazdele au dominat prima parte a meciului, fără să reușească să înscrie. În minutul 42 al meciului Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren. Cadrele medicale au intervenit rapid și, după mai multe minute în care i-au aplicat manevre de resuscitare, jucătorul a fost stabilizat și transportat la spital. Partida a fost întreruptă pentru a fi ulterior reluată. Colegii săi au fost în mod evident afectați. Finlanda a reușit să înscrie un gol și, datorită unei intervenții a portarului Hradecky la o lovitură de pedeapsă executată de Hojberg, a câștigat cele trei puncte, în primul meci din istorie la un turneu final.

În ultima partidă a zilei, la Sankt Petersburg, Belgia a învins Rusia cu 3-0. Lukaku a marcat de două ori și un al treilea gol a fost reușit de Meunier, iar una dintre favoritele turneului a început în mod ideal.

CELE MAI POPULARE