18.1 C
Suceava
luni, septembrie 25, 2023
AcasăLocalEvenimentul caritabil in beneficiul copiilor cu autism și sindrom Down din Suceava

Evenimentul caritabil in beneficiul copiilor cu autism și sindrom Down din Suceava

Pe 11 iunie, ora 18, la Eden Garden, Suceava!
Şcoala de Etichetă şi Bune maniere , Asociaţia IDEVA, Asociatia Seva, Asociatia O Viata Altfel, Asociația Mamele citesc vă dăruiesc un eveniment de excepție, organizat cu stil, rafinament, maximă eleganță: „Chapeau, féminité!”
O paradă a pălăriilor, expoziție de pălării, voalete și flori de mătase creații ale doamnei Gabriela Arion și marea surpriză pentru dumneavoastră:
HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA în concert!
Evenimentul este CARITABIL, in beneficiul copiilor cu autism și sindrom Down din Suceava, pentru a ajuta cu costurile terapiei de care acești copii au mare nevoie!
Vă oferim și marea oportunitate să dăruiți!
Noi, sucevenii am învățat anul trecut ce înseamnă teama, boala, izolarea. Dar am învățat și ce înseamnă să dăruim, să ne susținem unii pe alții, să fim solidari, să ne pese unii de alții.
Anul trecut a fost foarte greu pentru noi toți, dar tot ce a fost dificil ne-a consolidat omenia și spiritul civic și cel comunitar!
Avem convingerea că ÎMPREUNĂ vom reuși să alungăm teama și deznădejdea din inimile mamelor care au copii cu dizabilități, să le scoatem din izolare, să le ajutăm, să le susținem lupta de fiecare zi pentru un cât mai bine posibil al copiilor dumnealor.
Bucuria dăruirii să ne fie deplină în urma acestui eveniment: nouă, organizatorilor, dumneavoastră care veți dărui pentru susținerea costurilor terapiei, dar, mai ales, mamelor și copiilor dumnealor!
Dăruim, primim, dăruim și experimentăm împreună bucuria și împlinirea!
Accesul la eveniment este permis doar pe bază de invitație. Invitația este pentru o persoană.
Ținuta se impune a fi una elegantă, cu sacou în cazul domnilor, iar pentru doamne rochii elegante de seară!
Invitația se poate obține în urma înscrierii aici:
https://forms.gle/UF2QA4PMtCyVEUhe8

CELE MAI POPULARE