14 C
Suceava
joi, iunie 13, 2024
AcasăInternaționalFestivalul Internaţional de Folclor „Întâlniri Bucovinene” începe vineri la Câmpulung Moldovenesc

Festivalul Internaţional de Folclor „Întâlniri Bucovinene” începe vineri la Câmpulung Moldovenesc

Festivalului Internațional de Folclor „Întâlniri Bucovinene”, ediția a XXXIII-a, se va desfășura la Câmpulung Moldovenesc, în perioada 22-24 iulie 2022.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Suceava, Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc și Consiliul Local, Centrul Cultural Bucovina, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Câmpulung Moldovenesc, Centrul Cultural Regional Pila.

Prima zi începe la ora 11:00, cu parada, plecarea având loc de la stadion. Deschiderea oficială va avea loc de la ora 13:00, cu buciumași și grupul vocal Piatra Șoimului, din Câmpulung. La 13:40 începe finala Festivalului concurs județean de folclor „Comori de suflet românesc”, ediția a XVIII-a, care programează spectacole folclorice până la ora 20. Intervalul dintre orele 15 și 18 este rezervat formațiilor străine. Între 20:00 și 21:30 spectatorii vor putea urmări ansamblul artistic profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Spectacolele folclorice continuă și sâmbătă, ziua încheindu-se cu un foc de artificii, la 22:00.

Finala Festivalului concurs județean de folclor „Comori de suflet românesc”, ediția a XVIII-a, continuă și duminică. Între orele 13:30 și 17:00 vor avea loc noi spectacole ale formațiilor străine. După ora 19:30, în încheierea festivalului, evoluează Ansamblul „Romanați” Caracal.

CELE MAI POPULARE