16.2 C
Suceava
joi, iulie 25, 2024
AcasăNaționalFlorin Cîţu: Toate resursele alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Florin Cîţu: Toate resursele alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență au legătură cu noul mod în care ne dorim să trăim într-un oraș

Premierul Florin Cîţu : M-am bucurat să particip astăzi la workshop-ul „Smart City: Micromobilitatea, o necesitate pentru dezvoltarea sustenabilă a orașelor”, o dezbatere venită la timp, având în vedere agenda Guvernului și discuțiile la nivel european.
Toate resursele alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență au legătură cu noul mod în care ne dorim să trăim într-un oraș: fără poluare, însă cu acces facil și fără pierdere de timp la servicii și informații. Iar prin digitalizare și micromobilitate vom reuși să ne îmbunătățim viața. În Planul Național de Redresare și Reziliență există un fond de dezvoltare la care pot avea acces comunitățile locale pentru a finanța proiecte de mobilitate verde. Acest lucru arată că noi, la nivelul Guvernului, vedem dezvoltarea orașului în jurul conceptului smart city, adică un mod eficient de modernizare, integrat, bazat pe soluții nepoluante și respect față de timpul oamenilor.

CELE MAI POPULARE