16.2 C
Suceava
joi, iulie 25, 2024
AcasăNaționalFlorin Roman: Liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterii taxelor, de...

Florin Roman: Liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în literă de lege

Deputatul PNL în Camera Deputaților, Florin Roman, a făcut declarații recente legate de politica fiscală a guvernului Ciolacu, subliniind că liberalii au fost cei care au transformat oprirea creșterii taxelor în literă de lege prin adoptarea legii bugetului de stat pentru anul 2024.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Florin Roman a comentat declarațiile premierului României, Marcel Ciolacu, care a asigurat publicul că nu vor exista creșteri de taxe în 2024. Deputatul PNL a subliniat că această oprire a creșterii taxelor a fost posibilă datorită intervenției PNL în momentul adoptării legii bugetului de stat pentru anul 2024.

Roman a menționat că premierul Ciolacu a reproșat public introducerea unui amendament care nu-l lasă să mărească biruri, chiar de la tribuna Parlamentului. Astfel, liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în literă de lege.

Deputatul a subliniat, de asemenea, că mediul de afaceri trebuie să știe că, atâta timp cât PNL va fi la guvernare, partidul îi va apăra de poftele celor care vor subjugarea mediului privat pentru a susține ajutoarele sociale.

În concluzie, Florin Roman a evidențiat că liberalii au fost cei care au transformat oprirea creșterii taxelor într-o realitate legală și că partidul va continua să apere interesele mediului de afaceri în fața oricăror încercări de subjugare din partea guvernului.

CELE MAI POPULARE