19 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalGheorghe Flutur: Alegătorii au întotdeauna dreptate!

Gheorghe Flutur: Alegătorii au întotdeauna dreptate!

Gheorghe Flutur, actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, a anunțat că a pierdut alegerile pentru această funcție, conform rezultatelor preliminare ale scrutinului de duminică. Flutur a transmis un mesaj de felicitare către câștigător și a mulțumit sucevenilor pentru sprijinul acordat.

„Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la președinția Consiliului Județean Suceava, doresc să felicit câștigătorul și să mulțumesc sucevenilor care m-au votat pe mine și echipa mea. Urez succes noii echipe și sper în dezvoltarea în continuare a județului Suceava”, a scris Gheorghe Flutur pe pagina de Facebook a PNL Suceava.

Victoria în aceste alegeri îi revine candidatului PSD, deputatul Gheorghe Șoldan, care a reușit să obțină fotoliul de președinte al Consiliului Județean Suceava. Rezultatul marchează o schimbare semnificativă în conducerea județului, aducându-l pe Șoldan la cârma administrației județene.

În mesajul său, Flutur a subliniat importanța voinței alegătorilor și și-a exprimat speranța că noua conducere va continua proiectele de dezvoltare pentru județul Suceava. De asemenea, el a mulțumit echipei sale și susținătorilor pentru încrederea acordată pe parcursul mandatului său.

Gheorghe Flutur a fost o figură proeminentă în politica locală, contribuind la numeroase proiecte de infrastructură și dezvoltare regională. Înfrângerea sa în aceste alegeri deschide un nou capitol în administrația județeană, sub conducerea lui Gheorghe Șoldan.

Rămâne de văzut cum va evolua noua conducere sub coordonarea lui Șoldan și ce strategii vor fi implementate pentru a continua dezvoltarea județului Suceava.

CELE MAI POPULARE