21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăLocalGheorghe Flutur: "De un an de zile fac demersuri la vârful coaliției...

Gheorghe Flutur: „De un an de zile fac demersuri la vârful coaliției PNL-PSD. Am reușit”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur anunță o veste foarte bună pentru județul Suceava: aprobarea 148 de proiecte, din care 116 pentru comune, 15 pentru orașe, 11 pentru municipii și 6 pentru Consiliul Județean.

„Din cele 330 milioane de euro, circa 190 milioane de euro sunt destinate proiectelor pentru drumuri, însemnând circa 550 km drumuri județene și comunale”, a afirmat Flutur, amintind că județul Suceava are în evidență 1.383 km de drumuri comunale clasate.

„De asemenea, s-au aprobat 54 proiecte pentru apă și canalizare, 140 milioane de euro, care ar urma să deservească peste 200.000 de locuitori.

Acest program este cel mai mare program de modernizare a infrastructurii de bază a județului Suceava din ultimii ani și care, în următorii 3-4 ani, va face ca județul Suceava să aibă cea mai mare parte a rețelei de drumuri modernizată și majoritatea populației racordată la rețelele de apă și canalizare. Acest lucru înseamnă confort, înseamnă civilizație.”, a spus șeful administrației județene.

„De un an de zile fac demersuri la vârful coaliției PNL-PSD (și vreau să aduc mulțumiri) pentru a convinge de necesitatea investițiilor în infrastructură. Sunt mulțumit. Am reușit”, a declarat Flutur.

Gheorghe Flutur a încheiat spunând că „din acest moment responsabilitatea este pe umerii primăriilor să deruleze procedurile de licitații pentru a se trece la realizarea lucrărilor.”

Lista completă a obiectivelor de investiții poate fi citită aici.

CELE MAI POPULARE