18.1 C
Suceava
luni, septembrie 25, 2023
AcasăLocalGheorghe Flutur: Domnul director de la CNAIR e prezent astăzi la Suceava,...

Gheorghe Flutur: Domnul director de la CNAIR e prezent astăzi la Suceava, dar săptămânal suntem noi la dumnealui la București și de aceea suntem foarte la curent cu tot ce se întâmplă.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur:
Avem astăzi la Suceava o întâlnire de lucru în prezența directorului general al CNAIR, care a venit cu o echipă din cadrul acestei instituții pentru a discuta despre Autostrada A7, Autostrada Nordului, Autostrada A8 și drumul expres Suceava – Botoșani.
Vom discuta despre stadiul acestor investiții și perspectivele pentru ca aceste investiții să se întâmple în perioada imediat următoare. Sunt chemați aici toți primarii de pe aceste rute și autoritățile statului care sunt implicate în avizare pentru acest important proiect pentru județul Suceava. Domnul director e prezent astăzi la Suceava, dar săptămânal suntem noi la dumnealui la București și de aceea suntem foarte la curent cu tot ce se întâmplă. Cred că vă poate spune mai multe despre modul nostru de lucru, despre parteneriatul pe care îl avem și ce se întâmplă aici în Suceava.

CELE MAI POPULARE