21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăLocalGheorghe Flutur: PNL Suceava are liste de candidați în toate cele 114...

Gheorghe Flutur: PNL Suceava are liste de candidați în toate cele 114 localități ale județului Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că partidul are listele de candidați complete în toate cele 114 localități din județul Suceava. Flutur a subliniat că sunt 2.024 de candidați pregătiți pentru alegerile locale și că PNL intră în această competiție cu încredere și determinare.

„Avem candidați foarte buni, care au argumentele necesare pentru a fi votați de cetățenii județului. Am fost primii care am depus candidaturile la Consiliul Județean Suceava și la Primăria Suceava”, a spus Flutur.

El a menționat că, în perioada de precampanie, a avut întâlniri cu cetățenii din 92 de localități ale județului și că se pregătește pentru lansarea oficială a campaniei electorale pe 10 mai.

„Sunt optimist și vreau să mulțumesc tuturor celor care au semnat pentru susținerea liberalilor. Îi încredințez pe suceveni că vom face tot ceea ce am promis și îi îndemn să aibă încredere în candidații noștri. PNL este un partid serios și este pregătit și de această dată la startul de campanie”, a concluzionat Gheorghe Flutur.

CELE MAI POPULARE