16.2 C
Suceava
joi, iulie 25, 2024
AcasăNaționalGuvernul României sprijină IMM-urile.

Guvernul României sprijină IMM-urile.

Guvernul anunță că IMM-urile vor fi sprijinite! Marii consumatori de energie au primit ajutoare de stat de aproape 500 milioane de lei. 15 milioane de români beneficiază de măsurile PNL privind plafonarea, compensarea și amânarea plății facturilor la energie

  • Suma plătită până în prezent pentru sprijinirea marilor consumatori de energie se ridică la aproape 500 milioane lei. În zilele următoare se vor mai plăti peste 40 milioane lei, din totalul de aproximativ 635 milioane lei.
  • Prin acest ajutor financiar susţinem 15 ramuri din industria României. Vorbim despre producători care au angajaţi direct şi indirect peste 100.000 de persoane. Totodată, prin această schemă evităm riscul de relocare al unor companii care contribuie la economia României și se păstrează forța de muncă cu grad înalt de calificare.
  • În fața greutăților, suntem solidari cu românii și nu lăsăm pe nimeni în urmă! Pe lângă IMM-uri, peste 15 milioane de români (6 milioane de gospodării) vor beneficia de măsurile promovate de PNL pentru reducerea facturilor la energie: plafonare, compensare și amânarea plății facturilor la energie electrică și gaze.

CELE MAI POPULARE