1.2 C
Suceava
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocalÎnchisoare pe viață pentru Mohamed Iman Mustafa!

Închisoare pe viață pentru Mohamed Iman Mustafa!

Tânărul sucevean, cu tată de origine arabă și mamă româncă, cel care a ucis-o vara trecută la Cluj pe Ioana Catargiu, a fost condamnat la închisoare pe viață. El a fost de acord cu pedeapsa judecătorilor. Mama și fratele tinerei au primit daune morale de 200.000 și respectiv 80.000 de euro.

„În temeiul art. 188 – art. 189 alin. 1 lit. a C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. 2 C.proc. pen., condamnă pe inculpatul M.I.M.M., în prezent aflat în Penitenciarul Gherla, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea sentinţei penale”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

În cadrul procesului s-a stabilit că tânărul avea discernământ în momentul comiterii crimei, deși suferă de tulburare de personalitate disociativă.

Ioana Valentina Catargiu, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă în noaptea de 23 august 2020, în fața blocului în care locuia, în Cluj-Napoca. Fostul ei iubit, extrem de gelos și violent, a așteptat-o pe Ioana în fața blocului în care locuia și a înjunghiat-o de zece ori.

CELE MAI POPULARE