19.1 C
Suceava
joi, iulie 25, 2024
AcasăUltimă orăInformaţiile lansate de Greenpeace sunt false. Cîţu nu a făcut vreo propunere...

Informaţiile lansate de Greenpeace sunt false. Cîţu nu a făcut vreo propunere cu privire la retragerea dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană

  • News.ro – Biroul de presă al Guvernului a transmis miercuri, cu privire la informaţiile lansate în spaţiul public de Greenpeace referitor la o eventuală retragere a dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană şi la implicarea prim-ministrului în acest demers, că Florin Cîţu nu a înaintat nicio propunere cu privire la acest subiect şi că declaraţiile ce i-au fost atribuite sunt false.
    • Într-un comunicat remis News.ro, biroul de presă al Guvernului a precizat: „Premierul Florin Cîţu nu a înaintat nicio propunere cu privire la acest subiect şi nici nu a întreprins vreun demers oficial care să vizeze retragerea dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană. Prin urmare, declaraţiile care i-au fost atribuite premierului cu privire la o decizie în legătură cu retragerea dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană sunt false. Menţionăm că tema a fost discutată strict la nivelul Coaliţiei”.
    • Greenpeace a protestat miercuri, faţă de o eventuală retragere a dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană. Activiştii de mediu au dezvelit o statuie  în Piaţa Victoriei.
    •  ”Ne-am strâns azi în Piaţa Victoriei ca să Dezvelim o statuie din aur de la Roşia Montană!  Statuia domnului Cîţu a primit bănuţi de aur din partea participanţilor, dar când a trebuit să răspundă la întrebările mulţumii a luat dosarul de înscriere a Roşiei Montane în patrimoniul UNESCO şi a plecat în fugă. Oare se grăbeşte să-l retragă?”, anunţă Greenpeace.
    • Rosia Montană. Foto: Profimedia Images

CELE MAI POPULARE