13 C
Suceava
miercuri, februarie 28, 2024
AcasăLocalIon Lungu a primit vizita delegațiilor orașelor înfrățite cu Suceava

Ion Lungu a primit vizita delegațiilor orașelor înfrățite cu Suceava

Cu ocazia Zilelor Sucevei, Lilia Pilipețchi, primaul orașului Soroca, Valentina Volontir, directorul primăriei Chișinău, Nicos Hadjistephanou, primarul orașului Karavas și Grzegorz Mentel, consilier local Sosnowiec, împreună cu alți colegi au venit la Suceava pentru o întâlnire cu primarul Sucevei, Ion Lungu.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre organizarea de schimburi de experiență de bune practici în administrație și despre proiectele orașului nostru. S-a discutat despre proiectul 100 orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în anul 2030, despre faptul că Suceava este unul dintre municipiile din țară aproape 100% electrificat din punct de vedere al transportului în comun, despre managementul deșeurilor, zonele de agrement, sala polivalentă de 5.000 de locuri și altele.

Primarul Ion Lungu a declarat: „Îmi exprim convingerea că aceste parteneriate, schimburi de experiență, vor fi utile atât pentru noi cât și pentru partenerii noștri. Mai mult sunt convins ca vom avea și alte proiecte la care să ne unim eforturile și experiența.”

CELE MAI POPULARE