19.8 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocalIon Lungu: Pentru acreditarea acestei rase de câini și implicit promovarea Bucovinei...

Ion Lungu: Pentru acreditarea acestei rase de câini și implicit promovarea Bucovinei voi propune în ședința de Consiliu Local din luna decembrie 2022, acordarea titlului de Cetățean de Onoare domnului doctor veterinar Viorel Gașpar.

Ion Lungu, primarul Sucevei
𝗔𝗺 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝘁 𝗹𝗮 𝗼 𝗲𝘅𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗖𝗮̂𝗶𝗻𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗿𝗮𝘀𝗮̆ 𝗖𝗶𝗼𝗯𝗮̆𝗻𝗲𝘀𝗰 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗲𝘀𝗰 𝗱𝗲 𝗕𝘂𝗰𝗼𝘃𝗶𝗻𝗮.
𝗩𝗼𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗶̂𝗻 𝗦̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁̦𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂 𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹 𝗱𝗶𝗻 𝗹𝘂𝗻𝗮 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, 𝗰𝗮 𝗱𝗼𝗺𝗻𝘂𝗹 𝗱𝗼𝗰𝘁𝗼𝗿 𝘃𝗲𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗮𝗿 𝗩𝗶𝗼𝗿𝗲𝗹 𝗚𝗮𝘀̦𝗽𝗮𝗿, 𝘀𝗮̆ 𝗱𝗲𝘃𝗶𝗻𝗮̆ 𝗖𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗢𝗻𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹 𝗢𝗿𝗮𝘀̦𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝘂.
𝗟𝗔 𝗠𝗨𝗟𝗧̦𝗜 𝗔𝗡𝗜, 𝗕𝗨𝗖𝗢𝗩𝗜𝗡𝗔!
Am participat astăzi la un eveniment organizat de către Clubul Național Bucovina al crescătorilor de câini, condus de domnul doctor veterinar Viorel Gașpar, eveniment intitulat Expoziție cu Ciobănesc Românesc de Bucovina, dedicat Zilei Bucovinei.
Au fost expuși zeci de câini din această rasă, care vor fi apreciați de arbitri renumiți în domeniu din Timișoara și Oradea.
Pentru acreditarea acestei rase de câini și implicit promovarea Bucovinei voi propune în ședința de Consiliu Local din luna decembrie 2022, acordarea titlului de Cetățean de Onoare domnului doctor veterinar Viorel Gașpar.
Și eu sunt un pasionat de câini din rasa Ciobănesc Românesc de Bucovina, sunt la a treia generație de câini: l-am avut pe Rug, pe Nero iar acum îl am pe Martinel.
Felicitări Domnule Doctor Viorel Gașpar și vă doresc mult succes în continuare!
Fiind un eveniment dedicat Unirii Bucovinei cu România, să spunem:
LA MULȚI ANI, BUCOVINA!

CELE MAI POPULARE