21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăSportJO Tokyo: România - Coreea de Sud 0-4. Umilință la capătul unui...

JO Tokyo: România – Coreea de Sud 0-4. Umilință la capătul unui meci presărat cu greșeli

Al doilea meci al naționalei olimpice a României la turneul de fotbal de la Tokyo s-a încheiat cu un scor dureros. Asiaticii au înscris de nu mai puțin de patru ori, România jucând în inferioritate pentru mai bine de o repriză.

Coșmarul „tricolorilor” a ânceput cu un autogol, Marius Marin trimițând balonul în propria poartă în minutul 27. Speranțele României aveau să primească o nouă lovitură în primul munut de prelungire al primei reprize, când Ion Gheorghe a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Lee Dong-Gyeong a majorat diferența în minutul 59 al meciului. Finalul partidei i-a aparținut lui Lee Kang-In, care a marcat o dublă, în minutele 84 și 90.

România are trei puncte, la fel ca toate echipele din grupă, după ce Honduras a învins Noua Zeelandă în celălalt meci din runda secundă. Golaverajul îi plasează pe „tricolori” pe ultima poziție, iar România este obligată să învingă Noua Zeelandă pentru a avansa. Meciurile din ultima rundă a fazei grupelor se vor disputa miercuri, 28 iulie.

CELE MAI POPULARE