10.8 C
Suceava
luni, octombrie 2, 2023
AcasăNaționalLudovic Orban, la Hunedoara: „Efortul fiecărui membru a adus PNL acolo unde...

Ludovic Orban, la Hunedoara: „Efortul fiecărui membru a adus PNL acolo unde merită, în fruntea politicii românești”

Ludovic Orban – președintele PNL: „Avem candidați puternici, oameni serioși, cu proiecte de dezvoltare a comunităților locale foarte solide și realiste

Am fost astăzi în județul Hunedoara, pentru a-i susține pe candidații noștri liberali la alegerile locale parțiale din 27 iunie, din localitățile Sarmizegetusa, Romos și Burjuc.

Avem candidați puternici, oameni serioși, cu proiecte de dezvoltare a comunităților locale foarte solide și realiste. Câștigarea celor trei primării din județul Hunedoara de către Partidul Național Liberal reprezintă garanția creșterii calității vieții cetățenilor în aceste comunități.

Am vizitat cu acest prilej și Liceul Tehnologic Agricol Alexandru Borza din Geoagiu, cu specific agricol și cu o tradiție îndelungată, care pregătește specialiști în agricultură, un domeniu extrem de important pentru țara noastră.

Pentru mine, Organizația PNL Hunedoara, indiferent cine a fost președinte de-a lungul timpului, mi-a fost extrem de apropiată. Am venit mereu aici, în campaniile electorale importante, îi cunosc pe toți primarii PNL din Hunedoara și pe toți liberalii care se bat pentru promovarea partidului nostru în acest județ.

Efortul fiecărui membru a adus Partidul Național Liberal acolo unde merită, în fruntea politicii românești, și le mulțumesc tuturor pentru implicare și devotament!”, a transmis Ludovic Orban.

 

CELE MAI POPULARE