17.9 C
Suceava
luni, iulie 22, 2024
AcasăLocalLungu: Mulțumesc miilor de suceveni care au fost prezenți de 1 Decembrie...

Lungu: Mulțumesc miilor de suceveni care au fost prezenți de 1 Decembrie în centrul orașului, la sărbătorirea zilei naționale

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:
𝐀𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐭 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐞𝐦𝐨𝐧𝐢𝐚 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐝𝐞 𝟏 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐙𝐈𝐔𝐀 𝐍𝐀𝐓̦𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋𝐀̆ 𝐀 𝐑𝐎𝐌𝐀̂𝐍𝐈𝐄𝐈!
Astăzi, am participat în Piața Tricolorului la Monumentul Eroilor – Bucovina Înaripată unde a avut loc ceremonialul militar organizat cu prilejul aniversării Zilei Naționale a României.
Am depus coroane de flori și am adus un omagiu celor care au realizat cel mai important moment din viața națiunii române, UNIREA într-un singur stat la 1 Decembrie 1918, prin Marea Unire de la Alba Iulia.
Mulțumesc miilor de suceveni care au fost prezenți astăzi, 1 Decembrie în centrul orașului, la sărbătorirea zilei naționale și vă invit la Târgul de Crăciun din Piaţa 22 Decembrie, Suceava, unde va avea loc un spectacol folcloric intitulat „NEAMUL MEU CEL ROMÂNESC”.
Spectacolul va începe la ora 13:00 și va fi susținut de următorii artiști: Călin Brăteanu, Sorin Filip, Dana Dăncilă, Marius Dochița, Sebastian Galan, Emilia Solovăstru, Gabriel Treteag, Marian Gogan, Alexandra Negru, Fanfara „Izvorașul” Liteni, Plaiurile Pojorâtei.
Vă așteptăm!
𝐋𝐀 𝐌𝐔𝐋𝐓̦𝐈 𝐀𝐍𝐈, 𝐑𝐎𝐌𝐀̂𝐍𝐈𝐀!
𝐋𝐀 𝐌𝐔𝐋𝐓̦𝐈 𝐀𝐍𝐈 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐈 𝐑𝐎𝐌𝐀̂𝐍𝐈!

CELE MAI POPULARE