21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăNaționalM.A.T.: Împreună cu membrii Consiliului de Brand Turistic Național, Ministerul Antreprenoriatului şi...

M.A.T.: Împreună cu membrii Consiliului de Brand Turistic Național, Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului implementează un plan de marketing adaptat nevoilor actuale de promovare ale României.

Operaționalizarea portalului unic romania.travel, precum și derularea de campanii de promovare integrate TV-online în Marea Britanie și Germania sunt parte din planul de marketing al Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului!
Atingerea obiectivului strategic de creștere a notorietății destinației turistice România, prin comunicarea elementelor diferențiatoare, pe piețele externe vizate, necesită dezvoltarea unei campanii integrate de marketing și comunicare, incluzând componentele TV şi online, profitând de oportunitățile de pe piețele vizate, astfel încât promovarea să se realizeze într-o manieră sustenabilă, care să ajute la evidențierea valorilor românești.
Împreună cu membrii Consiliului de Brand Turistic Național, Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului implementează un plan de marketing adaptat nevoilor actuale de promovare ale României.
În acest sens, au fost lansate două proceduri de prospecție de piață în vederea demarării ulterioare a unei proceduri de achiziție publică:
crearea portalului web romania.travel – SEAP:
campanii de promovare integrate TV-online în Mare Britanie și Germania – SEAP:
Mai multe informații, aici

CELE MAI POPULARE