1.2 C
Suceava
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNaționalMAT - Informare de presă

MAT – Informare de presă

Informare de presă
Ministerul Antreprenoriatului și Turismului realizează toate demersurile necesare pentru identificarea situației expuse pe o pagină de socializare de către administratorul Soley Tour, Agenție de Turism specializată pe destinații din Turcia, Licență nr. 2316/ 17.11.2020.
Informații Utile pentru Turiști:
Turiștii românii care au achiziționat pachete de vacanță și care se află deja în Turcia, dacă sunt în imposibilitatea de a se întoarce în România sunt rugați să ia legătura cu Consulatul General al României la Istanbul.
În cazul în care serviciile achiziționate nu au fost asigurate de către agenție, recomandăm turiștilor români să păstreze documentele financiare care justifică cheltuielile realizate pentru întoarcerea în țară sau continuarea sejurului conform pachetului achiziționat.
Informații despre situația Agenției Soley Tour:
La acest moment, societate nu a depus cererea de intrarea în procedura de insolvență, ci se află în procedura de incapacitatea de plată. Totodată, societatea are un instrument de garantare de 100.000 euro care poate fi accesat după declararea stării de insolvență.
În cursul zilei de luni, 22 august a.c., reprezentanții MAT vor efectua o verificare a situației agenției și a pachetelor și serviciilor turistice comercializate.

CELE MAI POPULARE