11.3 C
Suceava
vineri, februarie 23, 2024
AcasăNaționalMAT prin Departamentul de Comerț Exterior (DCE), a asigurat organizarea și secretariatul...

MAT prin Departamentul de Comerț Exterior (DCE), a asigurat organizarea și secretariatul celei de-a 16-a sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale româno-kazahe de colaborare economică

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, prin Departamentul de Comerț Exterior (DCE), a asigurat organizarea și secretariatul celei de-a 16-a sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale româno-kazahe de colaborare economică, desfășurată în perioada 6-7 octombrie a.c, la Nur-Sultan, R. Kazahstan. Delegația instituției de resort a fost condusă de Dimitrie-Horațiu Clepan, secretar de stat.
Secretarul de stat Dimitrie-Horațiu Clepan a coordonat negocierile la nivel de experți pentru Protocolul Comisiei mixte, document care include proiecte de cooperare bilaterală în domenii precum: comerțul, investițiile, IMM-urile, turism, energie, transporturi, muncă, agricultură, mediu, sănătate, cultură.
DCE a coordonat, de asemenea, participarea companiilor românești la Forumul de afaceri România-R. Kazahstan, organizat de Biroul de Promovare Comercial-Economică al MAT la Nur-Sultan, în parteneriat cu instituţiile kazahe.
Mai multe informații: https://bit.ly/3STbgxA

CELE MAI POPULARE