17.9 C
Suceava
luni, iulie 22, 2024
AcasăNațional#MAT și Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii se află în plin...

#MAT și Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii se află în plin proces de evaluare a celor 15.319 cereri de finanțare

Persoanele care au aplicat pentru a obține o finanțare de până la 200.000 lei în cadrul programului Start-Up Nation, atât pentru Pilonul I – Național, cât și pentru Pilonul II – Diaspora, sunt rugate să urmărească contul deschis în aplicația informatică granturi.imm.gov.ro!
#MAT și Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii se află în plin proces de evaluare a celor 15.319 cereri de finanțare aferente pilonului național, precum și a celor 1.648 de cereri de finanțare aferente pilonului dedicat diasporei.
Mai exact, sunt verificate, pe rând, completarea tuturor câmpurilor de către solicitanți, eligibilitatea codului CAEN Rev 2, inclusiv legăturile activelor achiziționate cu fluxul activităților/subactivităților care sunt necesare desfășurării activităților codului CAEN pentru care se solicită finanțare, precum și încadrarea în categoria IMM și declarațiile asumate.
În această etapă, echipa tehnică poate solicita aplicanților o serie de clarificări suplimentare. Dat fiind faptul că toată corespondența are loc electronic, prin intermediul aplicației informatice amintite, este absolut necesar să verificați permanent contul deschis, astfel încât să vă încadrați în termenele procedurale.

CELE MAI POPULARE