14 C
Suceava
joi, iunie 13, 2024
AcasăNaționalMinisterul Antreprenoriatului și Turismului a participat la deschiderea Galei Turismului „Descoperă Nord-Est”,

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a participat la deschiderea Galei Turismului „Descoperă Nord-Est”,

ℹ Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a participat la deschiderea Galei Turismului „Descoperă Nord-Est”, ediția a VII-a, organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est și Centrul Regional de Studii Nord-Est, în perioada 22 – 24.09.2022, la Gura Humorului, județul Suceava.
🇹🇩 „România are o diversitate foarte mare a tipurilor de turism. Este un argument puternic pentru a justifica potențialul de creștere economică și de a ne aștepta să reprezinte 10% din PIB. Trebuie să fim conștienți, însă, că în ultimii 30 de ani, statul nu și-a atins ținta de promovare turistică a României. Trecutul, prezentul și viitorul turismului românesc sunt responsabilitatea, în egală măsură, a tuturor operatorilor privați, administrațiilor publice locale și ministerului, Guvernului. Astfel, în ultimele 10 luni, am parcurs mai multe etape, iar acum ne aflăm în stadiul final al mai multor instrumente de promovare și finanțarea și îmi doresc ca zona Nord-Est să fie fruntașă în atragerea tuturor oportunităților”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului.
👉 Mai multe informații:

CELE MAI POPULARE