21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăLocalMuzeul Național al Bucovinei invită copii și tineri cu vârste între 8...

Muzeul Național al Bucovinei invită copii și tineri cu vârste între 8 și 18 ani la atelierul de creativitate, care se va desfășura online, pe pagina de facebook a Muzeului de Istorie.

STORIA ÎN DESENE, atelier de creativitate, ediția 2022
Dragi prieteni ai muzeului, revenim și în acest an cu proiectul de educație muzeală „Istoria în desene”. În perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2022, Muzeul Național al Bucovinei invită copii și tineri cu vârste între 8 și 18 ani la atelierul de creativitate, care se va desfășura online, pe pagina de facebook a Muzeului de Istorie.
Ca și în ediția de anul trecut, vă propunem să creați desene inspirate de obiectul preferat ales, din expozițiile permanentă sau temporare, pe care le-ați vizitat/vizualizat sau urmează să le vizitați.
Scopul proiectului de educație muzeală este promovarea patrimoniului muzeal din expoziția permanentă și din cele temporare. Participând la acest atelier, copiii se vor familiariza cu obiectele din expoziție, își vor dezvolta abilitățile artistice, imaginația și creativitatea.
Desenele care vor conține numele autorului, vârsta, școala și localitatea pot fi aduse la Muzeul de Istorie din Suceava, iar cei care nu pot ajunge la sediul muzeului pot fotografia lucrările cu rezoluție bună și le pot trimite prin e-mail la marketing@muzeulbucovinei.ro.
Toate lucrările vor fi postate pe pagina de facebook a Muzeului de Istorie, iar cele mai frumoase vor fi premiate. Selecția va fi realizată de o comisie formată din specialiștii biroului Educație, Marketing și Comunicare. Premiile în cărți se vor acorda, ținându-se cont de două categorii de vârstă 8-12 ani, respectiv 13-18 ani.
Vă așteptăm cu drag să participați la proiectul nostru!
Informații suplimentare la telefon 0230216439, interior 116, Muzeul Național al Bucovinei
Ar putea fi o imagine cu text care spune „educație muzealã 2022 Istoria în desene 15 octombrie-15 noiembrie ediția a Ill-a Din muzeu sau de pe pagina de facebook desenați-l Muzeul Muzeul Istorie Suceava History Museum, alegeți obiectul aduceți lucrarea Muzeul de Istorie sau trimiteți desenul, fotografiat rezoluție bună, Suceava, de Istorie pe adresa PREMIEM cele mai frumoase lucrări! marketing@muzeulbucovinei.ro Suceava ORGANIZATOR Muzeul Judetean Suceava INEM HISTORY viva plustv SuceavaNews_ CINEMASUCEA info CROIMTEL PARTENERI MEDIA BUCOVINATV Monitoru a biectiv jupânu' sBucovina NEATV INFORMATIA-TA SUCEAVALIVE GONEXT နိ rasulsuceava”

CELE MAI POPULARE