17.9 C
Suceava
luni, iulie 22, 2024
AcasăLocalMuzeul Satului Bucovinean: Vii pe 1 Martie la Muzeu?

Muzeul Satului Bucovinean: Vii pe 1 Martie la Muzeu?

Vii pe 1 Martie la Muzeu?
Primești MĂRȚIȘOR…, DE LA MUZEU!
Mărțișoare, cadouri pentru vizitatorii Muzeului Satului Bucovinean, oferite de copiii de la Școala Gimnazială Specială „Sf. Stelian” din Rădăuți.
Gânduri bune, redate prin semne cusute, magic meșteșugite, dăruite cu drag de copii care ne sunt prieteni și care, de câțiva ani buni, fac parte din familia mare a Muzeului Național al Bucovinei.
Prietenii noștri, s-au gândit nu doar să expună la muzeu micile opere de artă, ci să le și dăruiască. Așadar, toți vizitatorii care ne trec pragul sunt invitați să își aleagă un mărțișor de pe panoul de expunere aflate la intrarea în muzeu.
Bucuria sărbătorilor dedicate primăverii și renașterii naturii, transpusă în mici lucrări de artă, cu inspirație diversă: flori, păsări, motive geometrice, modele inspirate de pe renumitele cămăși populare tradiționale, se simte cel mai bine la Muzeului Satului Bucovinean.
Așadar, prieteni dragi, grăbiți-vă să ne vizitați ca să vă puteți bucura de mărțișoare din și pentru suflet!
Mulțumim în mod special copiilor, dar și profesorilor logopezi coordonatori:
Director – Loredana Crevco, Tamara Andronachi, Diana Balan, Silvia Badelita, Alexandra Berinceanu, Florentina Cioban, Aurica Croitoru, Oana Franiuc, Marioara Vartolomei, Mihaela Pascal

CELE MAI POPULARE