21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăNaționalNicolae Ciucă a felicitat UTCN și UTCB pentru performanțele obținute la o...

Nicolae Ciucă a felicitat UTCN și UTCB pentru performanțele obținute la o competiție de inginerie seismică, desfășurată în SUA

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a felicitat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) şi Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB) pentru performanțele obținute de cele două instituții la a 19-a ediție a Annual Undergraduate Seismic Design Competitition, desfășurată la Salt Lațe City, în SUA.

„Felicitări Universității Tehnice din Cluj-Napoca și echipei SDC pentru primul loc obținut la 19th Annual Undergraduate Seismic Design Competitition/Salt Lake City/SUA! Felicit, de asemenea, Universitatea Tehnică de Construcții București, pentru locul 3 obținut la această competiție de prestigiu. Reușitele tinerilor studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca și ai Universității Tehnice de Construcții București dovedesc încă o dată că perseverența, munca și pasiunea reprezintă calea sigură spre performanță. Faptul că două echipe românești au urcat pe podiumul competiției din domeniul ingineriei seismice dovedește că învățământul superior tehnic are asigurat un viitor de succes. Îi felicit din toată inima pe studenți, pe profesorii și coordonatorii lor pentru aceste reușite extraordinare! Mult succes mai departe! Suntem mândri de voi!”, a declarat Ciucă într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului României.

CELE MAI POPULARE